Trdo kovinski brusni pripomočki iz karbidne trdine

Iz Eurolove profesionalne linije brusnih materialov vam predstavljamo trdo kovinske rezkarje, ki ustrezajo Eurolovim standardom: dolga življenjska doba, vrhunska kvaliteta in dobra cena.

Processed with VSCO with  preset

Rezkarji so trdo kovinski brusni pripomočki narejeni iz karbidne trdine. So najbolj agresivni brusni pripomočki, ki jih najbolj kovinarska industrija pa tudi ostale s pridom uporablja za obdelovanje vseh vrst mehkih, trdih in zelo trdih kovin, visoko toplotno odpornih materialov, plastičnih materialov, v nekaterih primerih tudi lesa. Uporabljajo se vsepovsod, kjer je potreben visok odjem materiala. Tako zelo priljubljeni so zaradi njihove visoke agresivnosti in rezilnosti. Zaradi njihove posebne izdelave imajo dolgo življenjsko dobo na vseh materialih in so učinkoviti tudi na najbolj težko dostopnih mestih. Različne oblike, velikosti in različna ozobljenja so kvalitete zaradi katerih so tako široko uporabni.

V podjetju Eurol vam lahko ponudimo rezkarje za vsak namen in tudi najbolj neobičajno uporabo. Posvetujte se in v paleti več stotih različnih rezkarjev izberite pravega za vaše potrebe. Poleg rezkarjev, ki jih dobite posamično lahko pri nas dobite tudi komplete večih oblik in velikosti rezkarjev.

 

Post Navigation