Ročne ščetke SPID – nepogrešljiv pripomoček pri ročnem čiščenju vsake površine

Rumene ročne ščetke so narejene iz medenine. Uporabljamo jih predvsem tam, kjer ščetke ne smejo iskriti pa tudi na nerjavečih jeklih.

Ročne ščetke za ročno ščetkanje SPID priznanega italijanskega proizvajalca, ki je že 50 let nepremagljiv na področju ščetkanja, so sinonim za kakovost. Od drugih se razlikujejo predvsem po kvaliteti in odpornosti žice, z edinstveno vezavo, ki ne izpada, je dovolj gosta in se ne lomi.

Ročne ščetke za ročno ščetkanje SPID.

SPID ščetke so praktične, uporabniku prijazne in enostavne za uporabo. Njihov ergonomski ročaj, ki je izdelan posebej za namen ščetkanja je udoben za oprijem.

Ročne ščetke SPID se med seboj razlikujejo predvsem po uporabljeni žici iz katere so ščetke izdelane ter po dolžini ergonomskega ročaja. Ročne ščetke na dolgem ročaju so bolj uporabne takrat ko je potrebno obdelovati visokotemperaturne površine, saj nam varujejo roke pred tem, da bi se opekli.

Navedene lastnosti in različen namen uporabe se odražajo v štirih različnih barvah s katerimi se predstavljajo ročne ščetke SPID.

Preizkusite jih, še prej pa si oglejte lastnosti, zanimivosti in namen uporabe na spodnji povezavi:

https://www.youtube.com/watch?v=TD3s0GuV3H0&feature=youtu.be

Ročne ščetke obarvane v modro imajo filamente narejen iz plastike. Uporabljamo jih za čiščenje najrazličnejših površin, kjer so ostale žičnate ščetke preveč agresivne in bi površino popraskale. Npr. zelo so uporabne za odstranjevanje umazanije iz kromanih in barvanih površin, saj jih ne poškodujejo. Prav tako so zelo primerne za čiščenje najrazličnejših ostankov na kalupih, ki se ne smejo popraskati (npr. kalupi za gumijaste izdelke).

Ročne ščetke z rdečim ročajem so narejene iz jeklene žice in se najbolje odrežejo pri čiščenju železa, zvarov, gume in lesa. Uporabljamo jo lahko tudi pri trdih kovinah in opeki.

Zelene ročne ščetke imajo žico narejeno iz nerjavečega jekla in so najbolj uporabne za ščetkanje in čiščenje nerjavečega jekla.

Post Navigation