Quarter – Ena diamantna plošča za vse gradbene materiale

Predstavljamo Vam posebno izdajo diamantne rezalne plošče, premer 230mm, katere izgled smo posvetili 25. letnici obstoja podjetja Eurol d.o.o., ki jo praznujemo letos. Ploščo smo poimenovali Quarter (ang. četrtina), simbolno, saj 25 let obstoja pomeni četrt stoletja. V omejeni izdaji jo lahko dobite le v podjetju Eurol d.o.o.
21314576_1275714539222587_1423181131800910100_n
Visokozmogljivo ploščo Quarter je ob tej posebni priložnosti za naše podjetje izdelal svetovno znan proizvajalec nemški Klingspor, ki zadovolji vsakega uporabnika, ki postavlja pri najzahtevnejših pogojih najvišje zahteve glede zmogljivosti in zanesljivosti svojih orodij.

Dolga življenjska doba, več in vrhunska kvaliteta diamantnih zrn, zanesljivost in dobra cena niso edine lastnosti, ki jo odlikujejo. Obojestransko laserski zavarjeni segmenti s kronskim ozobjem omogočajo visoko kvaliteto reza. Plošča je široko uporabna in primerna za vse gradbene materiale kot npr. beton, star beton, armiran beton itd.

Strokovnjaki za brušenje iz podjetja Eurol d.o.o. uporabnikom diamantnih orodij svetujemo, da ko se odločajo za univerzalno diamantno rezalno ploščo, preizkusijo ploščo Quarter, tistim, ki pa želijo imeti vedno »Ferrarija« pri sebi pa njeno sestro iz linije 900, ki se v svoji perfekciji odraža še z večjo hitrostjo reza in daljšo življenjsko dobo.

Pokličite nas, pišite nam ali se oglasite osebno na našem naslovu in si zagotovite strokovni posvet glede izbire pravega diamantnega orodja za Vaše potrebe.

 

Post Navigation