Profesionalne polirne paste za različne faze poliranja kovin

Na Eurolu vam predstavljamo profesionalne polirne paste za ročno uporabo priznanega italijanskega dobavitelja, ki je že skoraj pol stoletja uspešen proizvajalec polirnega programa za vse vrste in faze polirnih procesov različnih obdelovancev. Profesionalne trde polirne paste za ročno uporabo uporabljamo za različne stopnje končne obdelave inoksa, ter drugih kovin. Učinkovite so predvsem za poliranje površin iz inoksa, železa in aluminija.

 

Polirne paste so po strukturi mastne. Vsebuje različne brusne delce kot npr. naravni oksid in aluminijev oksid, ki so dovolj ostri, da omogočajo poliranje oz. so primerni za različne faze poliranja.

 

 

Polirne paste so glede na specifičen namen uporabe določene z različnimi barvami. Za lažjo orientacijo in izbran namen uporabe vam predstavljamo grobo delitev poliranja v dveh fazah:

Prva faza je faza pred poliranja, kjer se uporablja pasta za pred poliranje v kombinaciji s tam pico koluti. Za to fazo je primerna pasta rumene barve.

Druga faza je poliranje, kjer se uporablja pasta za visoki sijaj v kombinaciji z bombažnimi koluti ali filc koluti. Pasta primerna za sijajno poliranje je temno modre barve.

 

Za dodatna vprašanja glede drugih bolj specifičnih polirnih past smo vam na voljo na Eurolu. Pokličite nas ali nam pišite, z veseljem vam bomo pomagali in dobili pravo polirno pasto za vaše potrebe.

 

Post Navigation