Posebna geometrija daje plošči za beton posebno vrednost

Predstavljamo vam profesionalno diamantno brusno ploščo DS 600 S iz brusnih sredstev gradbenega programa.

 

Visoko zmogljiva Klingsporova brusna plošča DS 600 S iz linije SUPRA, poznana kot brusna plošča za beton, je primerna tako za profesionalno kot tudi za vsakdanjo uporabo. Strokovnjaki podjetja Eurol smo po izvedenih testih ugotovili, da je plošča izmed bolj agresivnih, glede na kvaliteto in življenjsko dobo pa odlična izbira  po dostopni ceni.

Izdelana je iz posebnega jekla na katerega so nanešeni diamantni segmenti prav zato jo pogovorno poimenujemo diamantna brusna plošča. Plošča je tudi oblikovno zanimiva prav zaradi posebne geometrije, ki se odraža na posebno oblikovanih odprtinah, ki spominjajo na obliko fena in služijo kot odličen odstranjevalec prahu.

 

Poleg precej široke uporabe na različnih gradbenih materialih je diamantna brusna plošča DS 600 S specializirana za brušenje betona. Prav tako se odlično odreže pri brušenju estrihov in odstranjevanju lepil talnih oblog. Povsem primerna je tudi za uporabo na opečnatih stenah.

Plošča je uporabna izključno na kotnem brusilniku in sicer na dovoljenem številu obratov. Na Eurolu jo lahko dobite v premerih 100, 115, 125 in 180, pri čemer vam lahko svetujemo tudi vse potankosti glede njene uporabe ter dovoljenega števila obratov. Ploščo lahko na kotno brusilko pritrdimo klasično z original matico ali pa na ploščo predhodno privijemo adapter, ki ima sredinsko luknjo navoj M14 in jo potem privijemo na kotno brusilko z adapterjem M14, ki ga prav tako lahko dobite na Eurolu. Montaža z adapterjem je lažja, predvsem ob večkratnih menjavah.

Eurolovi strokovnjaki za brušenje vam svetujemo, da se za nakup brusnih materialov za vaše individualne potrebe predhodno posvetujete z vašim strokovnjakom za brušenje. Z izbiro prave plošče za vaše orodje in material, ki ga želite obdelati boste tako delo opravili hitreje, bolj kvalitetno, predvsem pa v primerjavi z nizkocenovnimi ploščami privarčevali denar, saj boste naše plošče kupili enkrat in z njimi delali.

Kot strokovnjak iz področja brušenja vam bomo svetovali, poskrbeli za vaše potrebe in vam brusne materiale dostavili tudi do vrat.

Post Navigation