Razigljevalne ščetke na kontaktni brusilki

Razigljevalne ščetke: odstranjevanje žlindre

napisal T.K., oktober 11, 2024
5 min

Ta krtača je prava prelomnica, ko gre za hitrost in učinkovitost. Ročni stroj, na katerega pritrdite to krtačo, ni le hitrejši od metode s kladivom in dletom, ampak je tudi veliko lažji za operaterja. To pomeni manj utrujenosti in frustracij za vašo ekipo.

Pri izdelavi kovinskih izdelkov je malo nalog tako osovraženih kot odstranjevanje žlindre z lasersko rezanih kovin. Če ste v tej industriji, točno veste, o čem govorim – tista trdovratna staljena kovina, ki se drži robov vaših na novo izrezanih kosov. Standardna metoda, s katero se to rešuje? Kladivo in dleto. Zamudno, frustrirajoče in odkrito povedano, povsem dolgočasno. To je vrsta naloge, ki se je nihče ne veseli.

slag on a plasma cut metal

Toda brez skrbi, za vas imamo odlične novice!

V Eurolu imamo izdelek, ki to dolgočasno nalogo spremeni v pravo lahkoto. Predstavljamo naš povsem novi krtačo za odstranjevanje žlindre, orodje, posebej zasnovano za spopadanje s tistimi nadležnimi koščki žlindre in naredi vaše delo hitrejše in bolj učinkovito.

deslaging brush
deslaging brush
deslaging brush
deslaging brush

Spoznajte krtačo za odstranjevanje žlindre

Naša krtača za odstranjevanje žlindre je zasnovana za enostavno obvladovanje najtrših nalog odstranjevanja žlindre. Ta inovativna krtača ima kovinske zatiče, ki so pritrjeni na vzdržljivo gumijasto osnovo. Oblikovanje je preprosto, a zelo učinkovito, njena vsestranskost pa je tisto, kar jo naredi izjemno. Krtačo lahko namestite na stroj z nizkimi vrtljaji(700 obratov/minuto), ki ga upravljate ročno, ali pa na industrijski brusilnik, odvisno od vaše opreme.

Tukaj je njena prednost – imamo dve različici ročne krtače, ki sta prilagojeni različnim nalogam:

  • Trša krtača za trdovratne, debele sloje žlindre.

  • Mehkejša krtača za bolj občutljive naloge ali lažjo žlindro.

In če delate z velikimi stroji, brez skrbi. Tudi za to imamo rešitev. Na voljo sta tudi dve različici za večje industrijske brusilne stroje. Te različice je mogoče enostavno namestiti na stroje, ki že imajo pritrdilne točke za krtače za razigljevanje.

Kako deluje

Ta krtača je prava prelomnica, ko gre za hitrost in učinkovitost. Ročni stroj, na katerega pritrdite to krtačo, ni le hitrejši od metode s kladivom in dletom, ampak je tudi veliko lažji za operaterja. To pomeni manj utrujenosti in frustracij za vašo ekipo. In bodimo iskreni – vse, kar zmanjša utrujenost operaterja, je velika zmaga v proizvodnem okolju, kjer šteje vsaka sekunda.

Ne verjamete? Oglejte si spodnji video, kjer preizkušamo krtačo na kovinskem kosu z veliko žlindre. Videli boste na lastne oči, kako deluje. Kovinski zatiči v krtači odlično opravijo svoje delo, saj v enem gladkem gibu razbijejo in odstranijo žlindro, pri čemer dobite čist, dokončan rob. Nič več tolčenja s kladivom in nič več zapravljanja časa.

Preizkušena in zaupanja vredna

Ta izdelek smo nedavno predstavili enemu izmed naših dolgoletnih strank, in povratne informacije so bile izjemne. Po kratki predstavitvi so bili tako navdušeni, da so naročili svojo serijo krtač.

Zakaj jo potrebujete

Če ste se do zdaj zanašali na ročne metode za odstranjevanje žlindre, je čas, da stopite v prihodnost z našo krtačo za odstranjevanje žlindre. Z njo boste:

  • Prihranili čas: Krtača pospeši postopek odstranjevanja žlindre.

  • Zmanjšali utrujenost operaterja: Ročni stroj je veliko manj naporen kot ročne metode.

  • Povečali produktivnost: Hitreje kot odstranite žlindro, prej lahko dokončate delo.

Ne glede na to, ali ste majhna delavnica, ki uporablja ročna orodja, ali velik proizvajalec z industrijskimi brusilniki, naša krtača ima različico, ki je kot nalašč za vas.

Zaključek

Odstranjevanje žlindre ne bo več najbolj osovražena naloga v vaši delavnici. Z našo krtačo za odstranjevanje žlindre boste lahko hitro in učinkovito opravili še tako težavne naloge. Vaša ekipa vam bo hvaležna, vaša proizvodna linija pa bo tekla hitreje kot kadarkoli prej. Poleg tega je vedno dobro vlagati v orodja, ki olajšajo vaše delo.