Nov diamantni program

Predstavljamo novost našega dobavitelja Klingspor, nov diamantni program. V sodelovanju z Klingsporom, lahko našim kupcem ponudimo diamantne rezalne plošče (do premera 500mm), diamantne brusne plošče, vrtalne krone (do premera 300mm), diamantne svedre, ter nadomestne segmente za vrtalne krone, ko se le te izrabijo.

Celoten program zajema več kot 40 različnih tipov orodji ter pri vsakem tipu vse dimenzije.

Klingsporov program zajema 3 različne cenovne nivoje, ki zadovoljijo tako domačega uporabnika kot profesionalnega industrijskega uporabnika, oba dobita vrhunsko orodje z katerim je mogoče hitro in profesionalno opraviti delo.

Klingspor pri svojih diamantnih orodjih stremi k načelu vrhunske industrijske kvalitete, kar se pozna tudi na orodjih. Vsak kupec, ki se odloči za Klingsporovo orodje, dobi vrhunsko orodje ter polno tehnično podporo in vse to tudi za primerno ceno.

Večkrat se zgodi, da nam ponujajo nizkocenovne diamantne rezalne plošče po smešnih cenah. Ne nasedajte. Nizkocenovne diamantne rezalne plošče so v primerjavi z Klingsporovimi precej slabše, niso tovarniško scentrirane zato med delom “opletajo” in poskakujejo, nimajo lasersko varjenih segmentov in se lahko zgodi da segment izpade in Vas poškoduje, imajo slabo kvaliteto sintetičnih diamantov, ki imajo kratko življensko dobo  v primerjavi z Klingsporovimi kjer je kvaliteta diamantov skrbno določena in kontrolirana, da ne pride do nihanja kvalitete. Prav tako je pri nizkocenovnih diamantnih rezilih nanos diamantnega sloja zelo tanek-kar pomeni kratko življ. dobo, medtem ko je npr. pri Klingsporovi plošči lahko širina segmentov tudi več kot 10mm. Ob nakupu nizkocenovne rezalne plošče, boste zaradi slabe kvalitete delo prisiljeni prekiniti saj bo “podlegla” naporom ravno ko jo boste najbolj potrebovali in delo boste prisiljeni prekiniti in kupiti novo, tako boste porabili ogromno časa in zapravili dvojno. Izognite se tem težavam in izberite že prvič pravo  diamantno orodje Klingspor.

Poleg vsega naštetega je najcenejša verzija Klingsporovih rezalnih plošč, zelo ugodna in je dostopna vsakomur.

Za pravilen izbor orodja, nas pokličite ali nam pišite in z veseljem bomo posredovali potrebne informacije in pomagali pri odločitvi.

Za naročilo  ali dodatne informacije nam pišite na info@eurol.si ali nas pokličite 05/ 36 81 161 ali 051 304 572

kli diam logo KLI diamond

Post Navigation