Kontaktne oz širokotračne brusilke za ploskovno brušenje kovin

Pozdravljeni,

V Eurolu smo v zadnjih nekaj letih opazili veliko potrebo kupcev iz kovinarske industrije po ploskovnem brušenju obdelovancev, zato so tudi vse bolj v uporabi kontaktne brusilke.

Za kontaktne brusilke lahko v lastni krojilnici izdelamo poljubno dimenzijo brusnih trakov, na voljo imamo tudi kar nekaj različnih materialov za izdelavo trakov, vsakega za svoj namen uporabe. V kolikor se boste odločili, da nas pokličete, Vam bomo znali pravilno svetovati, da boste lahko svoj stroj izkoristili za kar ste ga kupili.

 

Brusne trakove izdelujemo že več kot 25 let iz osnovnih materialov švicarske in nemške proizvodnje, zato tukaj ni nikakršnih problemov z kvaliteto. Če Vam rečemo, da bo nekaj delovalo, potem tudi bo!

Poleg brusnih trakov, lahko za Vaš stroj ponudimo tudi ščetke za razigljevanje, če jih Vaš stroj ima. Za ščetke smo specialisti, saj lahko ponudimo ščetke za 31 različnih znamk strojev naštetih spodaj, za vsako znamko tudi več različnih dimenzij, poleg tega, pa lahko v določenih primerih dobavimo tudi ščetko po naročilu, po specifikaciji kupca. 

 

Nekateri ploskovni brusni stroji imajo na izhodu tudi valj iz brusne koprene, ki ga lahko tudi ponudimo v množici dimenzij in kombinacij v poljubni granulaciji, samo koprena ali pa kombinacija koprene in brusnega platna za večjo agresivnost.

Brusne trakove, razigljevalne ščetke in koprenaste valje lahko ponudimo za znamke strojev kot so: BOERE, BÜTFERING, COSTA, DMC, EMC, ERNST, FLADDER, GECAM, HEESEMANN, HOUFEK, JONSEN, KUHLMEYER, LISSMAC, LOESER, LOEWER, MADORA, MIDWEST, NS , MÁQUINAS, PEITZMEIER, POLA E MASSA, Q-FIN, RWT, ST.LINK, TIMESAVERS, TRIPURIS, VG MACHINE, VIET, WEBER, WÖHLER, WOLTERS

Za dodatne informacije ali posvet nas pokličite ali nam pišite.

Post Navigation