Smuči, steklo

Smuči

Kot specialisti za brusne materiale imamo vedno na zalogi tudi brusne materiale za specialne namene uporabe kot je tudi brušenje smuči. Za obdelavo smučne ploskve, kot tudi robnikov lahko izdelamo brusne trakove vseh dimenzij za stroje za mokro brušenje z spojem, ki je primeren za tovrstne trakove. Trakove lahko izdelamo tudi v večjih širinah, da lahko poleg smuči brusite tudi deske. Trakovi imajo cirkonijev in keramičen nanos, za izjemno dolgo življenjnsko dobo. Poleg klasičnih trakov lahko dobavimo tudi trakove iz brusne volne- tako imenovani sb trakovi, ki so prav tako primerni za suho in mokro brušenje.

Material je na voljo v vseh granulacijah, ki se uporabljajo za ta namen.

Zanimivost: Eurol d.o.o. je dobavitelj tudi dvema slovenskima podjetjema, ki izdelujeta lesena jedra smuči za svetovno priznane proizvajalce smuči.

Steklo

Za brušenje stekla lahko v naši proizvodnji zelo hitro izdelamo brusne trakove za brušenje stekla poljubne dimenzije in granulacije, kot tudi polirne trakove. Brusne trakove izdelamo iz materiala švicarskega proizvajalca SIA abrasives, ki je zelo kvaliteten in ima lahko življenjsko dobo tudi dvakrat daljšo od nizkocenovnih brusnih trakov. Trakove izdelamo z posebnim steklarskim spojem, da trak ne poškoduje robov stekla. Vsi brusni trakovi so primerni za mokro brušenje.