Parketarstvo

Za brušenje parketa so materiali v zadnjem odbobju precej napredovali, saj se uporabljajo skoraj izključno brusni materiali z nanosom cirkona ali celo keramike.

Za brušenje parketa z brusnimi trakovi dim 200×750, ki jih imamo  vedno na zalogi tudi izdelane iz enega najboljšim materialov na tržišču z nanosom cirkona, ki se ponaša z res zavidljivo življenjsko dobo in lahko v dobrih razmerah pobrusi 300-400 kvadratnih metrov novega parketa oz do 250 kvadratnih metrov starega parketa. Material je vedno na zalogi v granulacijah od 24 do 150.

Poleg teh trakov lahko pri nas dobite tudi brusne diske z ježkom z nanosom cirkona v premerih 115, 125 in 150mm za brušenje ob robu stene, ter večje brusne diske za stroj trio, prav tako cirkonijeve, silicijeve ali keramične v premerih 140, 180 in 200mm. Na zalogi imamo tudi mrežice, in bele koprene za nanšanje olja in dvostranske brusne diske za stroj Kolumbus v premeru 407mm.

Tudi za brusne stroje, ki za brušenje uporabljajo končni trak širine 200 ali 203mm, lahko pri nas dobite poljubno dolžino in granulacijo materiala iz katerega potem samo režete formate za Vaš stroj.

V kolikor se ukvarjate z parketarstvom ali ste si samo sposodili stroj za brušenje parketa smo za brusne materiale mi pravi naslov za Vas. Svetujemo Vam lahko tudi katere granulacije uporabiti, da bo Vaš prostor pobrušen kvalitetno in čim hitreje.