Brusni trakovi

Brusni trakovi za brušenje lesa so naša dejavnost že od ustanovitve podjetja, saj so bili lesarski brusni trakovi prvi izdelki podjetja Eurol d.o.o.. Osnovni material za izdelavo trakov za brušenje lesa, uporabljamo material našega švicarskega partnerja SIA abrasives, ki je vodilni svetovni proizvajalec brusnega materiala za obdelavo lesa tako po kvaliteti, kot tudi po razvoju, ki ga stalno posvečajo tem materialom, da lahko ostajamo na prvem mestu na trgu.

Brusne trakove za obdelavo lesa Vam lahko ponudimo v papirju in različnih trdotah platna, od zelo trdih platen za egalizacijo in brušenje parketa, trdih platen za grobo brušenje na robnih in ročnih brusilkah, mehkih platen in zelo mehkih platen za brušenje profilov z tračnimi brusilkami, do elastičnega platna za profilno brušenje. Iz svoje zaloge lahko ponudimo tudi zelo širok spekter granulacij, od najbolj grobih granulacije 24, do najbolj fine granulacije 2000 za strojno pripravo obdelovanca na končno poliranje.

Za kontaktne brusilke lahko izdelujemo brusne trakove do širine 1700mm, najmanjše pa lahko izdelamo tulce do premera 30mm. V lastni proizvodnji lahko izdelamo praktično vsako dimenzijo trakov. Glede na Vaše zahteve, lahko za optimalno brušenje, prilagajamo tudi ustrezen tip spoja brusnega traku, izdelamo lahko trakove za brušenje lesnih okroglin brez zarezovanja, itd.

Z znanjem in inovacijami, ki jih razvijamo že 25 let, Vam lahko zagotovimo brusne trakove, ki izpolnjujejo vse Vaše zahteve za perfektno brušenje na vseh vrstah lesa, lahko pa Vam na Vašo zahtevo zagotovimo tudi posebne materiale za brušenje trdega in mehkega lesa, smolnatih lesov, laka, MDF-a, itd.

Pokličite nas, nam sporočite kaj brusite oz. Vaš problem pri brušenju in z veseljem Vam bomo na podlagi naših izkušenj svetovali ali izbiro ustreznega materiala ali z Vami podelili nasvet za odpravo določene napake, ki se Vam pojavlja pri brušenju.