Izdelki za brušenje in izdelovanje nožev

Ponujamo vam brusne materiale za različne faze brušenja in izdelovanja nožev. Ponudimo vam lahko trakove po meri v različnih granulacijah z različnimi nanosi za različne faze brušenja in v želenih količinah. Svetujemo vam kakšen brusni material izbrati glede na fazo izdelovanja oz. brušenja noža, ter želje, ki jih imate glede izgleda noža. V naši ponudbi imamo vse najnovejše vrste brusnih materialov, tudi tiste bolj eksotične, ki se na trgu težje dobijo.

Za izdelavo brusnih trakov uporabljamo materiale svetovno najboljših proizvajalcev kot so Klingspor Nemčija, SIA Švica in Sunmight Koreja ipd. Skupno vsem je kvaliteta in dolga življenjska doba. Vsi naši brusni materiali so namenjeni za profesionalno rabo, prav tako pa lahko z dobrimi brusnimi materiali zadovoljimo tiste, ki jim je najpomembnejša cena šele nato pa sama kvaliteta, vzdržljivost in življenjska doba brusnega materiala.

Skupaj bomo poiskali optimalno rešitev, prav tako bomo na vašo željo testirali različne brusne materiale, da bi le zadovoljili vaše želje in bi vaš nož izgledal tako kot ste si ga zamislili.

Ob naročilu oz. povpraševanju po brusnem traku nam sporočite dimenzijo traku v milimetrih, granulacijo in število kosov, ki bi jih želeli naročiti.

Za vsa morebitna vprašanja, dileme in posvetovanje smo vam dosegljivi na telefonski številki ali prek spletne pošte: info@eurol.si.

Vse tiste, ki se spopadate z izzivi brušenja in izdelovanja nožev in si želite novih znanj in izkušenj vabimo, da se pridružite v skupino mojstrov nožarjev, ki dvakrat mesečno prejemajo novice in novosti ter strokovne vsebine iz področja brušenja in izdelovanja nožev.

S klikom na besede prijavljam se na novice in novosti dostopate do prijave za prejemanje novic, novosti in strokovnih vsebin iz področja brušenja in izdelovanja nožev.