Brusni trakovi

Kot krojilci brusnih trakov proizvajamo brusne trakove v vseh dimenzijah.

Proizvedemo lahko od najmanjših za ročne pnevmatske in električne pile širine 3mm do največjih za kontaktne brusilke za ploskovno brušenje.

Brusne trakove lahko brez težav izdelamo tudi za samogradnje z nestandardno dimenzijo brusnih trakov. Kot specialisti za brušenje kovin, Vam vedno svetujemo in pomagamo doseči zastavljeni cilj, saj Vam iz širokega nabora brusnih materialov vedno lahko ponudimo optimalen brusni trak. 

Svetujemo Vam tudi pri pravilnem naboru granulacij, da z čim manj koraki pridete do končnega izdelka. Na zalogi imamo poleg standardnih brusnih materialov za brušenje mehkega jekla (črnih materialov), vedno tudi specialne brusne materiale za brušenje nerjavečega jekla, poboljšanega jekla, aluminija, aluminijastih ulitkov, medenine in ostalih barvnih kovin, sive litine in cinkovih zlitin. Vedno imamo na zalogi brusne materiale z vsemi možnimi tipi nanosov, kot tudi aglomeratne, polirne in trakove iz brusne volne-tako imenovane SB trakove.
Za izdelavo brusnih trakov uporabljamo materiale treh svetovno renomiranih proizvajalcev, kot so Klingspor Nemčija, SIA Švica in Sunmight Koreja.

Pokličite nas ali nam pišite in nam povejte Vaše želje, mi pa Vam bomo z proučitvijo Vaših zahtev in možnosti, ki jih imate z obstoječimi stroji, ponudili ustrezen material in izdelali brusne trakove.

»fantje so probali 3mm trakove – brez težav. Super!« 

»ste pa sedaj po mojih informacijah

edini pri nas  ki lahko naredijo takšne trakce«

JURE BURJA