Eurolova novost: ščetke za tesnenje vratnih rež

Predstavljamo Vam Eurolovo novost – ščetke za tesnenje vrat, loput oz. vseh prehodov na splošno pred zračnim prepihom ali prehodom prahu. Ščetke se lahko uporabljajo za tesnenje rež na vseh tipih vrat kot so npr. krilna, vrtljiva ali drsna vrata v industriji pa za tesnenje raznih rešitev kjer to ni drugače mogoče.

Ščetke za tesnenje rež so izdelane iz črnih polipropilenskih vlaken in imajo aluminjaste nosilce za pritrditev na vrata ali okvir vrat.

Poleg klasičnih polipropilenskih ščetk za tesnenje rež, lahko opcijsko ponudimo še ščetke, ki imajo bela polipropilenska ali najlonska vlakna in so certificirana za prehrambeno industrijo, ščetke iz naravnih materialov kot je konjska griva ali tampico rastlinska vlakna, jeklena vlakna, inox vlakna ali medeninasta vlakna.

Klasične črne ščetke za tesnenje vratnih rež  lahko ponudimo v več velikostih in sicer od višine 15mm do višine 100mm, vse v dolžini 2,5m, prav tako so aluminijasti nosilci dolgi 2,5m, možen pa je izbor ravnih, 45 ali 90 stopinskih.

Pokličite nas ali nam pišite za več informacij.

Post Navigation