Eurolov gradbeni program – zakaj kupovati diamantna orodja na Eurolu?

V podjetju Eurol imamo že 26 let visoke zahteve pri izdelavi in izboru profesionalnih brusnih materialov, ki jih za različna področja brušenja svetujemo našim strankam. Zato sodelujemo s svetovno znanimi dobavitelji, ki so jim pomembna: kakovost brusnih materialov, dolga življenjska doba, sodobna tehnologija pri izdelavi brusnih materialov, varnost brusnih materialov, ter zadovoljstvo kupca.

Podrobno vam predstavljamo enega od večjih programov – gradbeništvo, v okviru katerega vam ponujamo diamantna rezalna orodja nemškega proizvajalca Klingspor, ki se uvršča med 5 največjih svetovnih proizvajalcev diamantnih rezalnih orodij.

 

Zakaj kupovati diamantna orodja na Eurolu?

  1. Ker vam lahko ponudimo diamantna orodja za vse gradbene materiale, kot npr. beton, asfalt, maltne fuge, granit, klinker ter druge, ki so uporabna na vseh strojih, ki jih uporabljajo gradbeniki.
  2. Ker vam ponujamo celoten program za profesionalne uporabnike, ki zadovoljijo vsakega mojstra, ter program za domače uporabnike.
  3. Ker vam garantiramo, da imajo diamantna orodja, ki vam jih ponujamo najvišjo kakovost in dolgo življenjsko dobo. Diamantna orodja imajo kakovosten nanos in ustrezno višino diamantov, ki omogoča orodju dolgo življenjsko dobo. Orodja tako omogočajo hitrejše, natančnejše in vztrajnejše rezanje različnih gradbenih materialov.
  4. Ker vam glede na vaše želje lahko ponudimo tako univerzalne plošče kot plošče za specifično uporabo – specializirane plošče.
  5. Ker vam lahko ponudimo diamantna orodja po vaših željah. Klingspor je svoja diamantna orodja razdelil v tri kategorije, ki zadovoljijo vsakega uporabnika: manj zahtevne uporabnike (linija EXTRA), uporabnike, ki si želijo profesionalna orodja po izjemno dostopni ceni (linija SUPRA) in uporabnike, ki so pri svojem delu najbolj zahtevni in si želijo najboljša orodja (linija SPECIAL).
  6. Ker so diamantna orodja varna, saj je Klingspor poskrbel za najvišje evropske varnostne standarde za brusna orodja v okviru oSa EN 13236.
  7. Ker vam glede na vaše želje in potrebe strokovno svetujemo pri nakupu pravega diamantnega orodja za vas.
  8. Ker vam na vašo željo povsem brezplačno predstavimo diamantna orodja, opravimo brezplačno izobraževanje in praktično usposabljanje v vašem podjetju, ter vam dokažemo, da so diamantna orodja, ki vam jih ponujamo zares kvalitetna in zadoščajo vsem standardom in kriterijem profesionalnosti.

Pokličite nas, pišite nam ali nas obiščite na našem naslovu in se sami prepričajte o kakovosti diamantnih orodij.

Post Navigation