Brusni trakovi po vaših željah in potrebah – katere karakteristike so pomembne?

 

V podjetju Eurol že 26 let izdelujemo brusne trakove po meri oz. glede na potrebe in želje strank. Sodobna proizvodnja linija in najnovejša tehnologija skrbijo, da lahko vrhunske trakove izdelamo na vam željene dolžine in širine. Izkušen tim strokovnjakov, standardiziran postopek proizvodnje in nenehna izobraževanja, ki uvajajo nove principe v tehnologiji brušenja nam že več let omogočajo, da je naša kvaliteta in življenjska doba trakov kakovostna in stabilna.

 

Brusne trakove vam lahko izdelamo za vse vaše potrebe ne glede na področje uporabe. Največ brusnih trakov proizvedemo za kovinarsko in lesno industrijo, prav tako pa se na nas obračajo tudi brusilci smuči, izdelovalci nožev, steklarji, čevljarji, parketarji pa tudi  drugi, ki pri svojem delu potrebujejo brusne trakove na željeno dolžino in širino.

 

 

Ponudimo vam lahko le trakove vrhunske kakovosti. Zato za izdelavo brusnih trakov uporabljamo le osnovne materiale svetovno najboljših proizvajalcev kot npr. Švicarska Sia, Nemški Klingspor in Korejski Sun Abrasives.

Po meri vam lahko izdelamo trakove za vse faze brušenja, vseh granulacij in željenih dimenzij.

Garantiramo vam, da so brusni trakovi izdelani v podjetju Eurol kvalitetni, saj jih izdelujemo po standardiziranem proizvodnem procesu, ki omogoča, da se trakovi ne tržejo zaradi nepravilne izdelave.

 

Kako prepoznamo dobro krojen brusni trak?

  • Brusni trak ima pravilno narejen spoj.
  • Brusni trak je narejen natančno za točno določen tip brusilke kar pomeni, da je ustrezne širine in dolžine.
  • Brusni trak je narejen po standardiziranem postopku izdelave in se za njegovo izdelavo uporabljajo le najboljše sestavine (lepilo, trdilec,…)
  • Brusni trak je izbran za specifične namene uporabe (kovina, les, steklo,…), točno določen obdelovanec, za določeno/e faze brušenja in je primerne granulacije.
  • Brusni trak je varen za uporabnika, kar pomeni, da je narejen v skladu z evropskimi standardi in ni nevaren zdravju. Pri vsem tem je potrebno upoštevati vsa zaščitna orodja in priporočila, ki so potrebna za delo z brusnimi trakovi.
  • Brusni trak ima ustrezen nanos zrn, glede na specifične potrebe strank in kakovostno lepilo, ki omogočajo traku dolgo življenjsko dobo, uporabniku pa nemoteno uporabo ter prihranek na času brušenja obdelovanca. Tak trak omogoča kvalitetno brušenje in vpliva na delovno učinkovitost.

 

 

V podjetju Eurol izpolnjujemo vse omenjene karakteristike in se trudimo, da o naših vrednotah podjetja govorijo izdelki sami.

Obiščite nas, ali pa nas povabite na obisk v vaše podjetje, ter si zagotovite strokovno svetovanje po meri. Pomagali vam bomo poiskati najboljšo rešitev za vas.

Post Navigation